VI ÅTGÄRDAR PIXELFEL

SMART OCH SMIDIG LÖSNING

Har du råkat ut för pixelfel, döda, dolda eller förlorade pixlar eller andra fel på kombiinstrumentet? Vi tar emot instrument från hela landet och reparerar vanliga fel inom 24 timmar. Dessutom dubblar vi garantin från fabriken: du får 2 års garanti på utbytta komponenter. Pixelfel är ett vanligt problem. I många bilar av märken och modeller som Mercedes, Audi a6, BMW, Volvo, SAAB 9-3/9-5, är det vanligt med att vissa pixlar på displayen och instrumentpanelen (instrumentbrädan) lägger av efter en viss tid. Tidigare var enda lösningen på dessa problem att utföra ett komplett och kostsamt byte av kombiinstrument.

Z

ENKELT ATT SKICKA - SKÖNT ATT FÅ TILLBAKA

  Du skickar enkelt din instrumentpanel som ett paket med posten till oss!

Låt Digasoft reparera din instrumentbräda eller hastighetsmätare, oavsett var i landet din bil befinner sig. Du skickar den helt enkelt som ett paket med posten. Vanliga fel reparerar vi inom 24 timmar. Vi är specialiserade på reparation och byte av digital hastighetsmätare, och reparation av pixelfel på instrumentbräda.

Idag har vi möjlighet att åtgärda pixelfel, förlorade pixlar, döda och dolda pixlar, på kombiinstrumenten hos bland annat:

KONTAKTA OSS

Vill du ha mer information eller priser är du välkommen
att höra av er till oss.

Måndag-Fredag
09.00-18.00
Lördag-Söndag
STÄNGT
  • 0708 600 111
  • Importgatan 2-4
  • 422 46 Göteborg

Obs * Obligatoriskt fält

Kontakt Form

  • Max. file size: 256 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Share This